Over ons

Natasja’s
Beauty
Bar

Ik ben Natasja van der Sande en oprichter van Natasja’s Beauty Bar.

Gecertificeerd allround Nail Artist en Gelpolish expert.

Als klein meisje was ik altijd al bezig met nagels en droomde er altijd al van om een nagelsalon te beginnen. Die droom werd dan eindelijk werkelijkheid en ben ik in 2019 begonnen met de allround nagelstyliste opleiding, opende ik op 04 maart 2020 mijn eigen nagelsalon: Natasja’s Beauty Bar.

Door de liefde en passie voor het vak ben ik nog steeds regelmatig bezig met cursussen en workshops.

De nagelbranche blijft ontwikkelen dus nog lang niet uitgeleerd. Ik ben altijd op de hoogte van de laatste trends.

Door te werken met een uitgebreid assortiment aan producten en up to date van de laatste trends is er voor iedereen een geschrikt product voor op u nagels.

Met veel liefde, passie en creativiteit verzorg u nagels en handen.

Waar ik de u blij de deur uit laat gaan met mooie nagels en handen. Mooie en verzorgde nagels zien niet alleen anderen, maar laat u ook stralen.

Kwaliteitsproducten

Ik werk met de producten van Magnetic, een Nederlands bedrijf wat Europees is goedgekeurd en up to date van de laatste trends.

De nagelsalon waar klantvriendelijkheid, hygiene en het gebruik van Europese kwaliteitsproducten bovenaan staan. Door vele cursussen heb ik veel geleerd over alle producten die ik aanbied in mijn salon. Is er voor ieder een product geschrikt. Wat het beste is voor de nagels en wat het beste past bij de dagelijkse werkzaamheden. We kijken samen wel product het beste voor u nagels geschrikt is. Verder is het ook zeker belangrijk om de handen en nagels liefde te geven door ze dagelijks te verzorgen met de producten van Seduction.

Contact opnemen

Natasja's Beauty Bar is gelegen nabij het centrum van 's-Gravenzande, Westland.

 

Makkelijk bereikbaar met de auto. En genoeg parkeerplek.

Ook bereikbaar met het openbaar vervoer met bus 31 en 32.

 

Maandag - vrijdag

's-Gravenzande, Westland

0657157631

info@natasjasbeautybar.nl