Nagelbijt arrangement

In 9 afspraken naar gezonde sterke nagels

Met een nagelbijtarrangement kan ik je helpen om van het nagelbijten af te komen. Nagelbijten is in de meeste gevallen een gewoonte geworden. Gewoontes zijn hardnekkig en moeilijk vanaf te komen en de meeste nagelbijters doen dit al heel lang. Ik kan je helpen om van die vervelende nagelbijt gewoonte af te komen. Schaam je niet voor mij. Ik wil je graag helpen om gezonde nagels te creëren.

Ik kijk bij de eerste afspraak naar je nagels en zullen dan starten met het onderstaande nagelbijt arrangement. Doordat je iedere keer terug moet komen geeft dit een stok achter de deur en zullen we samen werken om weer gezonde nagels te krijgen. Blijft dus niet langer rondlopen met zere kapotte nagels waar je je voor schaamt. Je kunt eenvoudig een intake afspraak inplannen en gaan we er samen voor zorgen om van het nagelbijten af te komen.

Hoe ziet nu een nagelbijt arrangement er ongeveer uit:

1ste afspraak: 

Intake: Ik kijk naar je nagels en nemen het hele arrangement door. En beginnen we met het nagelbijt arrangement. De handen worden nagekeken en verzorgd. De nagelriemen worden teruggeduwd en losse velletjes worden e.v.t. weggehaald. Over de nagel wordt Powergel aangebracht. Dit product zorgt ervoor dat het moeilijker wordt om aan je nagels te bijten en voelt anders waardoor je iedere keer merkt wanneer je aan je nagels zit.
En maken we de volgende afspraken.

2e afspraak: Na de 1ste week kom je terug voor controle, en zal ik alles bijwerken waar nodig. Stukjes die los zitten of eraf zijn worden bijgewerkt. We nemen door wat je moeilijk vinden en geef je tips om het makkelijker te maken.

3e afspraak: Na 2 weken gaan we weer de nagels controleren. Je zult nu zien dat de nagel al een stukje gegroeid is. Bij nagel bijters gaat dit een stuk sneller. De nagel probeert namelijk te herstellen. Ik loop alles na en er wordt weer een nieuw gellaagje aangebracht op de nagels. Nagelriemen worden weer verzorgt en we bespreken weer wat je lastig vond.

4e afspraak: We zijn nu 4 weken verder, je nagels zijn nu al aardig gegroeid. Is het je toch nog gelukt om je nagels te bijten. Geen probleem dat herstellen we gewoon weer. Een gezonde nagel groeit zo’n centimeter per maand. Bij een nagelbijter gaat dit nog sneller.  Ook in deze week gaan we een controle doen en weer herstellen waar nodig is.

5e afspraak: Deze week krijg je weer een volledige nabehandeling. Ze zijn nu weer een stukje langer.

6e afspraak: Na 2 weken ook weer een controle. Nemen we door waar je moeite mee hebt en waar we nog meer resultaat te behalen.

7e afspraak: Nu heb je er een week langer mee gedaan. En krijg je een volledige nabehandeling.

8e afspraak: Nu heb je er weer 3 weken mee gedaan. In week 8 krijg je een volledige nabehandeling. De nagels zijn een stuk langer. Indien gewenst kunnen we in deze week de nagels nog verder verlengen. De nagel is al wel dusdanig lang dat er vaak wordt besloten alleen met een powergel verder te gaan en niet te verlengen. Dit is helemaal aan jezelf wat je het liefste wil

9e afspraak:  De laatste week van dit arrangement, doen we ook weer een controle.
Nu heb je er 4 weken meegedaan. Vanaf nu kun je om de 3 tot 4 weken een afspraak maken, voor nabehandelingen.

Prijslijst

Nagelbijtarrangement

€275,00

9 afspraken en je krijgt gratis nagelriemolie om hiermee zelf thuis je nagels te verzorgen.

Ook mogelijk om in 2 keer te betalen. De eerste afspraak €137,50 en de vijfde afspraak het resterende bedrag van €137,50

Alle behandelingen zijn inclusief persoonlijke hygiënische vijlen-set, combi manicure, gelpolish kleur en mini manicure.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Contact opnemen

Natasja's Beauty Bar is gelegen nabij het centrum van 's-Gravenzande, Westland.

 

Makkelijk bereikbaar met de auto. En genoeg parkeerplek.

Ook bereikbaar met het openbaar vervoer met bus 31 en 32.

 

Maandag - vrijdag

's-Gravenzande, Westland

0657157631

info@natasjasbeautybar.nl