Bruidsnagels

De mooiste nagels voor de bruid

Je gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd. Op jouw trouwdag wil je natuurlijk de mooiste bruid zijn, met een schitterende jurk, een mooi kapsel, en natuurlijk mooie verzorgde handen en nagels.

Jouw ring bewonderen wilt iedereen, dus je handen en nagels zijn op deze mooie dag zeker een blikvanger.

Bij de ring horen natuurlijk ook mooie verzorgde nagels. Eerst plannen we een intakegesprek om te kijken naar de wensen. Welke kleur past het beste bij de jurk? Ga je voor lange nagels of een Natural look?

 

We gaan in het intakegesprek doornemen wat je wil. Het is belangrijk dat de jurk altijd centraal staat en dan de nagels niet overheersen terzijde je natuurlijk dat wel wenst, want niets is gek. In principe is echt veel mogelijk op de nagels.

 

Het advies is om van te voren al een set nagels te dragen zodat je gewend raakt dat er wat op je nagels zit. ( dit is eventueel ook gelijk al mogelijk tijdens het intakegesprek)

 

Je kunt kiezen voor lange nagels maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van je eigen nagellengte.

We hebben alle wensen besproken en je weet wat je wilt, dan kunnen we overgaan tot het boeken van een afspraak. Zorg wel dat het intakegesprek ruim voor de bruiloft plaats vindt. Dat is handig omdat we zo de definitieve afspraak goed kunnen plannen voor de bruiloft.

‘S avonds voetjes van de vloer op je teenslippers?
Wij bieden de mogelijkheid om ook jouw teennagels te veranderen in Bruidsnagels.

Ook aan de bruidegom is gedacht. Een heerlijke manicure, waarbij de dode huidcellen/ nagelriemen worden weggehaald. De nagels worden gepolijst, en de handen heerlijk zacht worden. Zo heeft de bruidegom ook mooie verzorgde handen.

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar in de salon.

De kwaliteit van Magnetic

Ik werk met de producten van Magnetic, een Nederlands bedrijf wat Europees is goedgekeurd en up to date van de laatste trends.

De nagelsalon waar klantvriendelijkheid, hygiene en het gebruik van Europese kwaliteitsproducten bovenaan staan. Door vele cursussen heb ik veel geleerd over alle producten die ik aanbied in mijn salon. Is er voor ieder een product geschrikt. Wat het beste is voor de nagels en wat het beste past bij de dagelijkse werkzaamheden. We kijken samen wel product het beste voor u nagels geschrikt is. Verder is het ook zeker belangrijk om de handen en nagels liefde te geven door ze dagelijks te verzorgen met de producten van Seduction.

Contact opnemen

Natasja's Beauty Bar is gelegen nabij het centrum van 's-Gravenzande, Westland.

 

Makkelijk bereikbaar met de auto. En genoeg parkeerplek.

Ook bereikbaar met het openbaar vervoer met bus 31 en 32.

 

Maandag - vrijdag

's-Gravenzande, Westland

0657157631

info@natasjasbeautybar.nl